“Only Friends Twente en AAV SISU geven kinderen met een beperking de ruimte om te sporten”

Aan de blije gezichten kon je zien dat sporten voor iedereen belangrijk is. Zaterdag 11 september was de kickoff  van Only Friends Twente bij SISU in Almelo. Wethouder Arjan Maathuis en de voorzitter deden de opening, het genieten deden de kids. Paralympisch kampioen Jennette Jansen gaf op deze dag een demo zodat iedereen kon zien wat je met kei hard trainen kunt bereiken. Met dank aan de vele vrijwilligers kunnen we terug kijken op een geweldige dag.

Deze dag was voor iedereen met een beperking die graag wil gaan sporten, maar die niet precies weet welke sport het beste bij hem of haar past! De missie van Only Friends Twente is om sporten mogelijk te maken op een kwalitatief goede manier, in een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Want sporten is gezond maar ook heel erg leuk!

Vanaf komende woensdag is er in Almelo bij SISU de mogelijkheid voor mensen met een beperking om kennis te maken met verschillende sporten, van 16:30 tot 18:00 uur.

Foto ’s: Hans Cronenberg

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer