Blauw Zwart trekt bij Ons Clubje aan het kortste eind

Zaterdag stond voor het Wierdense Blauw Zwart de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander in Glanerbrug was Ons Clubje dat bekend staat als een fysiek spelende ploeg. In de beginfase van de wedstrijd had Blauw Zwart moeite met het vinden van de korf en keek dan ook snel tegen een achterstand aan. Verdedigend was Blauw Zwart stabiel, daarentegen werden er niet voldoende kansen benut waardoor de ruststand bleef steken op 6-4.

Na de rust probeerde Blauw Zwart de schade met goede aanvallen te herstellen. Ook Ons Clubje bleef haar kansen benutten, waardoor het voor Blauw Zwart lastig werd de wedstrijd om te draaien. Ten opzichte van de eerste helft werden er aan beide kanten meer kansen benut wat resulteerde in een 15-13 einduitslag in het voordeel van de thuisploeg. Zaterdag speelt Blauw Zwart thuis om 15:30 uur tegen Groen Zwart uit Borne.