Mariënberg in Zwolle niet langs De Boys

Het is Mariënberg tegen Zwolsche Boys niet gelukt om met een zege van het Jo van Marle Sportpark in Zwolle te vertrekken. Gezien het spelbeeld en de kansenverhouding was dat misschien ook iets teveel van het goede geweest voor de ploeg van trainer Arjan Visscher. De betere kansen waren voor de Zwolsche Boys maar ze wisten onze doelman Thijs Altena niet te verschalken. Zo bleef het na 2 x 45 minuten 0-0 in Zwolle-Zuid.

De beslissing valt komende week in Daarlerveen waar de plaatselijke VV de laatste beker tegenstander in deze poulefase voor Mariënberg is. Daarlerveen wist met 01 van CSV’28 te winnen. Hierdoor maken CSV’28 en de Zwolsche Boys geen kans meer op de poulewinst. Daarlerveen heeft aan een gelijkspel genoeg om door te bekeren.

Foto archief.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer