SVZW door na de volgende bekerronde

Na twee van drie wedstrijden die SVZW moet spelen in poulefase van het regionaal bekertoernooi, is het zeker dat SVZW zich heeft geplaatst voor de knock-out fase. Zaterdag 4 september jl. werd in Wierden met 3-1 gewonnen van Sparta Enschede. Afgelopen zaterdag, 11 september, werd GVV Eilermark in Glanerbrug met 1-2 verslagen. Zes punten dus na twee wedstrijden.

FC Winterswijk, dat ook in dezelfde poule zit, won ook de eerst twee wedstrijden, en heeft dus ook 6 punten. De nummers 1 en 2 van de poule gaan door naar de knock-out fase. Het is voor Sparta Enschede en Eilermark niet meer mogelijk om nog 1e of 2e te worden in de poule. Zaterdag 18 september gaat SVZW op bezoek bij FC Winterswijk. In deze wedstrijd gaat het alleen nog om de poule winst. Sparta Enschede en Eilermark spelen ook tegen elkaar. Zij gaan proberen de eerste punten te halen in deze beker reeks. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de loting voor volgende wedstrijden in de districtsbeker zal plaats vinden.

Zaterdag 25 september begint de competitie in de 1e klasse D van het zaterdagvoetbal. SVZW begint de competitie met een uitwedstrijd naar Doetinchem. Om 15:00 is de aftrap van het treffen tussen DCZ’68 en SVZW. Een week later, zaterdag 4 oktober, komt KHC uit Kampen naar Wierden. De thuiswedstrijden van SVZW beginnen om 14:45 uur.

Eigen foto SVZW

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer