Mariënberg uit de beker na 3-0 verlies in en tegen Daarlerveen

Vooral in de eerste helft was Mariënberg tegen Daarlerveen niet bij de les en er zat totaal geen gedachte achter het vertoonde spel. De bal stuiterde veel op het groene veld van de Daarlerveners, maar nooit zoals je het graag zag.
Al na één minuut strafte de thuisploeg het slappe begin van de roodzwarten genadeloos af. Vlak voor rust verdubbelde Daarlerveen kinderlijk eenvoudig de score naar 2-0.

In het tweede bedrijf probeerde Mariënberg het wel maar het eerste elftal van Daarlerveen beschikte over iets teveel geslepen spelers die het klappen van de zweep allang en breed onder de knie hebben. Dat ook nog de 3-0 viel was alleen voor de statistieken.

Zaterdag speelt Mariënberg haar eerste competitiewedstrijd  in Losser tegen AJC’95.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer