FC Twente pakt de eerste drie punten in een uitwedstrijd ten koste van Vitesse

FC Twente heeft in de eredivisie een flinke tik uitgedeeld aan Vitesse door een 4-1 in Arnhem. Het was voor de ploeg van Ron Jans de eerste punten in een uitwedstrijd na eerdere verliespartijen tegen Fortuna Sittard en Cambuur. Nu stond het al na 2 minuten 0-1 door een kopbal van Pröpper. In de loop van de eerste helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd, maar op slag van rust maakte oud-speler Van Wolfswinkel vanaf de stip de 0-2.

Na rust kopte verdediger Pröpper al z’n vierde doelpunt van het seizoen binnen en joeg Vlap de 0-4 van dichtbij in de kruising. Darfalou deed direct nog wel wat terug maar spannend werd het niet meer. FC Twente steeg van de vijftiende plaats naar de achtste plaats met zeven punten uit vijf wedstrijden.

Foto’s archief sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer