Heren OZ&PC beginnen met bekerwinst

OZ&PC heren is het seizoen, dat startte met een wedstrijd in de bekercompetitie, begonnen met een 5-16 overwinning tegen De IJsselmeeuwen uit Zutphen. De ploeg van coach Ronald Broekmate speelde de eerste periode volgens afspraken en stond al snel op een 0-5 voorsprong. Pas in de tweede periode wist de thuisploeg een gaatje te vinden in de Oldenzaalse verdediging. Gedurende de wedstrijd wist OZ&PC met goede combinaties de keeper te passeren waardoor de eerste wedstrijd gewonnen werd.

Bij OZ&PC heerst tevredenheid over de uitslag. Een 5-16 overwinning is een prima start, maar er is ruimte voor verbetering. Volgende week staat de volgende wedstrijd het programma. Dan komt de ploeg uit Hengelo (WS Twente) naar Oldenzaal voor de tweede wedstrijd in de bekercompetitie. Het eerste fluitsignaal klikt om 19:15 uur in zwembad Vondersweijde.

Periode standen: 0-5, 2-3, 2-2, 1-6. Scores OZ&PC: Maik Slot 6x, Ton Wigger 4x, Joey ten Doeschot 2x, Rolf Freese 2x, Jurre Vaatstra en Koen Neef beide 1x.

Foto archief: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer