Spectaculaire, grote overwinning van Blauw Zwart op Groen Zwart: 31-8

Na de matige wedstrijd van vorige week was Blauw Zwart afgelopen week vast beraden om thuis de punten binnen te halen. Binnen de minuut kwam Blauw Zwart al op een voorsprong en startte daarmee de spectaculaire doelpuntenregen. Groen Zwart kwam nog wel vrij snel van de 0 af door een klein slordigheidje in de verdediging van de  thuisclub: 2-1.

Na het tegendoelpunt wist Blauw Zwart de korf makkelijk te vinden en viel het ene na het andere doelpunt. Binnen de eerste 20 minuten van de wedstrijd ging de stand al de dubbele cijfers in. Aan alles was te zien dat Blauw Zwart de overhand in de wedstrijd had. Na 30 minuten ging Blauw Zwart met een stand van 21-3 de welverdiende rust in.

In de tweede helft ging Blauw Zwart onverdroten verder. De spelers hadden geen zin om aan de handrem te trekken en vlogen de spelers van Groen Zwart aan alle kanten voorbij. Door de zeer aanvallende speelstijl van Blauw Zwart vielen er wel wat meer gaten in de verdediging waardoor Groen Zwart meer kansen kreeg en een aantal keren wist te scoren. Aanvallend was Blauw Zwart nog steeds sterk en vielen er 10 doelpunten.

In de laatste minuten van de wedstrijd werd nog even extra gas gegeven om er voor te zorgen dat alle leden van het team hun doelpunt konden meepikken, wat ook lukte. Zo sloot Blauw Zwart een extreem goede wedstrijd in stijl af met een eindstand van 31-8!