Jubileum Paul Souverijn en Henk Lentelink

Er was heel wat publiek op de been voor de wedstrijd ter gelegenheid van het bereiken van de leeftijd van 75 jaar door Paul Souverijn en Henk Lentelink. De twee nog steeds actieve voetballers van De Zweef speelden elk met hun team (vetaranen 1 en veteranen 2) een onderlinge wedstrijd op het hoofdveld van De Zweef.
Ter gelegenheid daarvan hadden de spelers een shirt met de foto van hun jubilerende ploeggenoot. Na afloop werden de twee toegesproken door vice-voorzitter Jos van Rhee, die hoopte dat beiden een voorbeeld zullen zijn voor alle jongeren bij de club. Van zijn team kreeg Paul Souverijn (ruim 65 jaar lid van de club!) een bronzen beeldje van een voetballer met de toevoeging 75.
Henk was al eerder in het zonnetje gezet. Een verrassing was het dat bij Henk zijn beide zoons meespeelden en bij Paul zijn zoon en kleinzoon. Daarna was het feest voor spelers en hun partners.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer