Erika Mäkelä nieuwe aanwinst Jolly Jumpers

De 19-jarige Finse Erika Mäkelä is de nieuwe aanwinst voor hht Tubbergse Jolly Jumpers. Sinds haar 5e speelt ze al basketbal in Finland. Erika heeft gespeeld voor de nationale jeugdteams in Finland en twéé jaar ervaring opgedaan in de US. Erika heeft hier meerdere prijzen gepakt, waar ze ontzettend trots op is. Dit jaar studeert ze in Enschede en vandaar dat Jolly Jumpers op haar pad kwam. Inmiddels traint en speelt Erika al met Dames 1 mee.
Erika is een guard die erg veelzijdig, flexibel en snel is. “The atmosphere at practise is great, everybody is working hard but also having fun at the same time. The team is verg competitive and full of great players. I’ve always been committed and love the sport so I wanted a team who thinks the same way.
Foto: Pien Nijhuis
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer