Heracles Almelo in Leeuwarden slachtoffer van dadendrang SC Cambuur: 2-1

SC Cambuur heeft zich ten koste van Heracles herpakt na de afgang tegen Ajax. Cambuur won in Leeuwarden met 2-1 van de formatie van Frank Wormuth. Cambuur begon fel. Het wilde de 9-0 bij Ajax sne vergeten en kreeg met de vlugge Kallon meteen twee kansen.

Heracles werd daarna sterker, maar zag plots Breij met een gekrulde bal de Friezen op voorsprong schieten.              Heracles zat niet bij de pakken neer en was nog voor rust met Kaj Sierhuis (onder) en Quagliata dicht bij de gelijkmaker.

Die hoop werd na rust al snel door Hoedemakers de grond ingeboord met een schuiver in de linkerhoek. De Almeloërs drongen nog aan en werden in de slotfase voor hun inzet beloond met een goal van Sinan Bakis (foto intro). De Almelose formatie probeerde in de extra tijd nog wel de gelijkmaker te forceren, maar dat lukte dit keer niet.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer