Jolly Jumpers begint met verlies

Voor de eerste wedstrijd competitiewedstrijd van Jolly Jumpers moest het team in Katwijk het opnemen tegen Grasshoppers. In het eerste kwart ging het gelijk op. Beide teams speelden goede aanvallen en wisten geregeld het netje te vinden. Jolly Jumpers ging met een kleine voorsprong het tweede kwart in, 16-19.
In het tweede kwart was het Grasshoppers die als eerst de bal in het netje wist te gooien, maar na een goede actie aan de kant van de roodhemden en 2 benutte vrije worpen als gevolg, kwamen de Tubbergse dames weer terug. De teams gingen de kleedkamer in met een tussenstand van 41-35 in het voordeel van de dames uit Katwijk.
De tweede helft gaven de dames van Grasshoppers wat meer gas. Al snel werd er een run gemaakt en na 4 minuten spelen was het verschil opgelopen naar 23 punten. Na een time-out aan de kant van de Tubbergse dames deden de meiden weer wat terug maar de eerste vier minuten maakten het verschil. Met een stand van 94-61 ging de winst naar Grasshoppers.
Zaterdag 2 oktober opnieuw een uitwedstrijd. Er wordt om 17.30 uur in Barendrecht tegen Startportaal Binnenland gespeeld.