Zwak Sportlust Vroomshoop verliest bij competitiestart van DAVO

Waar vorig jaar nog ruim gewonnen werd van de Deventerploeg was Sportlust Vroomshoop zondag geen schim van de ploeg die het toen was. Er werd slap begonnen aan de wedstrijd waarbij voor beide ploegen nog weinig kansen werden gecreëerd. Toch was het DAVO wat na een halfuur de openingstreffer scoorde middels een schot wat via Marten tegen de paal kwam, helaas voor de Geel-blauwen was de spits van DAVO eerder bij de bal om de 1-0 op het scorebord te zetten.

Sportlust liet de bal veel te langzaam rond gaan en wist weinig te creëren tot vlak voor rust Sportlust een vrije trap kreeg die Tim Spoor (foto) in de muur schoot waarna die via de kluts voor de voeten van Sem Kosse viel die beheerst de gelijkmaker binnenschoot.

Na rust had Sportlust het betere van het spel zonder tot grote mogelijkheden te creëren. Sportlust kreeg nog enkele mogelijkheden maar het was DAVO dat via de omschakeling de 2-1 wist te scoren. Sportlust probeerde het hierna nog wel zonder de echter de overtuiging ontbrak hierin.

Hierdoor werd de seizoen opener verloren en moet Sportlust de rug rechten om volgende week beter voor de dag te komen thuis op De Bosrand tegen SV Heeten.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer