BC Bousema thuis tegen het sterke Cues & Darts/Apollo

Na twee uitwedstrijden, verlies in Den Haag, maar afgelopen weekend een verrassende overwinning in Sluiskil, speelt BC Bousema komend weekend weer een thuiswedstrijd. In Lochem is Cues & Darts/Apollo de tegenstander van de ploeg van Ronny Hazewinkel.

De tegenstander haalde uit de drie gespeelde wedstrijden twee punten. De ploeg uit Tilburg haalde 8-0 winst tegen tegen Dekker Keukens, verloor ruim in de openingswedstrijd van titelfavoriet SIS met 6-2 en verloor afgelopen weekend nipt met 5-3 van Topteam/Den Haag.

“Maar ze zijn niet te onderschatten”, zegt captain Hazewinkel. “Collega Monique Wilkowski stuurt wel bijna haar sterkste naar ons met op plek één de Fransman Pierre Soumgane, op twee Jack van Peer, op drie ons oud ploeggenoot Wesley de Jaeger en op vier Huub Wilkowski. Alle vier spelers spelen op dit moment een moyenne van ruim boven de één. Vanaf het eerste moment moeten we net als in Sluiskil goed bij de les zijn anders wordt het een moeilijke opgave”.

Zelf speelt hij met Martin Horn, Johan Loncelle, Stefan Galla en Frans van Schaik. “Met dezelfde inzet als afgelopen weekend moet het team in staat zijn om de punten in Lochem te houden”.

De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer