BC Bousema op bezoek bij J&F Auto’s/Top Biljarten Den Haag

Na de thuisoverwinning afgelopen weekend van het Lochemse BC Bousema op Aartsbouw Sprundel gaat de ploeg van Ronny Hazewinkel komend weekend naar Den Haag voor de eerste uitwedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is J&F Auto’s/Top Biljarten Den Haag van captain Cor Trampe. Hij zag zijn ploeg afgelopen zondag nipt met 5-3 verliezen van Dekker Keukens.

Hazewinkel kan in Den Haag niet beschikken over Horn en St. Galla en ook diverse andere reserve spelers hebben andere verplichtingen. “Dat betekende dat ik al direct aan het begin van de competitie heb moeten improviseren en schuiven in de opstelling. Maar ik denk dat ik met Johan Loncelle, Gokhan Salman, Anno de Kleine (foto) en Frans van Schaik toch een team op de been heb gekregen dat minimaal een punt moet kunnen pakken”.

Maar hij verwacht ook wel de nodige tegenstand deze middag, “want met een trio van Jeffrey Jorissen, Barry van Beers, Therese Klompenhouwer, en tel daarbij op dat Cor ook nog mensen met naam op plek vier kan zetten zoals Jos Bongers, Herman van Daalen en Wilco van Wijk, staat er wel een team die het ons knap lastig kan gaan maken”. De eerste twee partijen in Den Haag beginnen om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer