Dynamo 2021-2022 volleybal

Dames Dynamo Tubbergen in drie sets langs vc Sneek 2

In de eerst wedstrijd in de Topdivisie van seizoen 21/22 speelde het Tubbergse Dynamo thuis tegen het tweede team van VC Sneek. Het eerste punt in de Vlaskoel gaat naar Dynamo door een foutserve van Sneek. Hierdoor krijgt de thuisploeg de kans om de voorsprong uit te breiden(5-1). Dynamo pakt een comfortabele voorsprong en houdt dit de gehele set vast. Het tweede damesteam van Sneek krijgt geen enkele kans. En de eerste set gaat naar Dynamo (25-16)

De tweede set begint Dynamo aan serve. En heeft alles vanaf het begin onder controle en houdt de hele set het initiatief in eigen handen. Sneek krijgt een aantal mogelijkheden om te scoren maar via de side out scoort de thuisploeg snel weer. Ook de tweede set gaat naar het team van Rob Luijerink en Tom Engbers(25-17). In de 3e set gaat het gelijk op (3-4). Beide teams vragen een time-out aan om een voorsprong te pakken. Dit lukt de thuisploeg en nemen een ruime voorsprong en lijkt de wedstrijd gespeeld. Maar Sneek krijgt toch de kans om nog dichterbij de 20 te komen. Dit laat het team onder leiding van Rob luijerink en Tom Engbers niet gebeuren en maakt de set snel af. (25-19). De 3 punten gaan naar Dynamo Tubbergen, vc Sneek 2 wist in geen enkele set meer dan 20 punten te scoren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer