FC Twente wint voor de vierde keer op rij; nu werd sc Heerenveen thuis met 2-3 verslagen

FC Twente heeft bij sc Heerenveen een 2-3 zege geboekt en pakten voor de vierde keer op rij de volle drie punten. De Tukkers waren lang heer en meester, maar hadden over geluk bij al hun treffers niet te klagen. Een offensief van Heerenveen kwam te laat. Dresevic was de eerste die een armpje hielp.

Hij plantte het lichaamsdeel in het gezicht van Ricky an Wolfswinkel, die de penalty benutte die hij daarvoor kreeg. Daan Rots scoorde na een korte terugspeelbal van Van Ewijk. Zerrouki vond tussendoor wel op eigen kracht het net, maar zijn fraaie treffer werd afgekeurd door een buitenspel positie voorafgaand aan zijn schot.

Na rust zorgde Van Beek met een eigen doelpunt voor 0-3 (zijn achtste alweer) ,voordat Halilovic, via Pröpper,en H.Veerman iets terugdeden. FC Twente moest terug, maar hield verder het hoofd koel en doelman Lars Unnerstall had verder geen moeite om de drie punten veilig te stellen.

Foto’s archief: sportfoto-00st.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer