Kom samen sporten en bewegen tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen; dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. Dat is ook hard nodig, want Nederlanders zijn sinds de coronacrisis minder fit en minder weerbaar geworden. Sportbedrijf Almelo grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen met allerlei sportieve activiteiten en wil samen met de lokale sportaanbieders iedereen inspireren (weer) te gaan sporten en bewegen!

Ontdek wat sport met je doet.

Tijdens de Nationale Sportweek kunnen alle inwoners van Almelo kennismaken met Almelose sportaanbieders en hun activiteiten. “Het is gebleken dat juist het ontmoeten tijdens de coronacrisis is gemist. Het praatje langs de lijn, samen strijden voor de winst én samen nagenieten tijdens de derde helft; het is fijn dat dat allemaal weer kan!” Aldus Petra Bruggeman, Buurtsportcoach Beweegaanbod bij Sportbedrijf Almelo. Ontdek wat sport met jou doet tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. Om je aan te melden voor de activiteiten ga je naar www.actiefalmelo.nl en klik je op ‘Sport doet iets met je’.

Sport doet iets met je.

Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar wederom ‘sport doet iets met je’. Richard Kaper, manager sportparticipatie bij NOC*NSF: “Tijdens de Nationale Sportweek dagen we iedereen uit om te ontdekken wat sport met je doet. Omdat Nederland als gevolg van de coronacrisis sportief tot stilstand kwam, is het extra belangrijk om nu te laten zien hoe leuk het is om te sporten en om te ervaren hoe toegankelijk sportclubs eigenlijk voor iedereen zijn. In september willen we zoveel mogelijk mensen helpen de weg (terug) naar de sportclub te vinden.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer