Paula Spoolder en Rudy Agterkamp pakken 1ste plaats mix teams bij Aventure race

Op zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 werd in Bloemendaal een 8 uurs adventure race georganiseerd. Zes leden van Atletics (survivalrun afdeling) deden mee aan deze race. Een adventure race is een combisport waarbij je met behulp van een kaart en kompas op zoek gaat naar punten (checkpoints), hierbij verander je telkens van sportdiscipline. Mountainbike, rennen, kano, steppen en klimmen. Schieten, hakken en andere `special tasks` passeren dan de revue.

Na een korte proloog op de zaterdag, gingen zo´n 75 koppels zondags opnieuw van start voor 8 uur avontuur. Rudy Agterkamp en Paula Spoolder vonden alle punten binnen de gesteld tijd en werden uiteindelijk hiermee 1e bij de mix-teams (2e overall!) en bleven hiermee de Nederlands Kampioenen (semi-profs) voor! Een huzaren stukje! Martijn Schulenburg en Jochem Pot kwamen net te kort voor het podium (4e) maar presteerden verder ook meer dan uitstekend. Wessel Klumperman en Thomas Dommerholt tenslotte hebben weer een mooie ervaring opgedaan.

Foto’s: Rudy Agterkamp

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer