Sportlust Vroomshoop speelt met 4-4 gelijk tegen Manderveen

Woensdagavond stond de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding voor Sportlust Vroomshoop op het programma. Het speelde thuis tegen Manderveen. Sportlust kreeg na vijf minuten een vrije trap op 25 meter van het vijandelijke doel welke hard op de vuisten van de keeper geschoten waarna de bal in de rebound ongelukkig tegen de hand kwam van een Manderveenspeler. Dennis Josic (foto) miste de toegekende penalty.

Na 10 minuten wist Gijs Kleinheerenbrink na goed druk zetten de bal te veroveren, omspeelde de keeper en ronde bekwaam af; 1-0. Na een kwartier volgde van Sportlust een counter uit het boekje. Nadat Manderveen een hoekschop nam lag de bal binnen tien seconden achter de Manderveense doelman door een glijder van Coen Sickman.

Na 20 minuten werd de 2-1 binnengeschoten door Manderveen na een slordigheidje in de opbouw van de thuisploeg. Kort hierna werd een vrije trap door de muur binnengeschoten. 2-2. Na een half uur werd Dennis Josic neergelegd binnen de 16 meter, ditmaal ging Coen Kleinheerenbrink achter de bal staan die de keeper kansloos liet.

Sportlust had in de 2e helft de overhand had werd dit in de 60e minuut uitgedrukt in een opnieuw een doelpunt; 4-2 door Dennis Jozic. Sportlust gaf de zege echter alsnog knullig uit handen. Na een diepe bal werd de verdediging simpel omspeeld en maakte Manderveen er 4-3 van, hierna creëerde Sportlust nog wel een aantal kansen maar was het wederom Manderveen wat een fout in de opbouw afstrafte.

Een aantal kansen van Sportlust bleven hierna nog onbenut. Hierdoor bleef de laatste wedstrijd onbeslist en begint aanstaande zondag om 14:00 uur de bekercompetitie thuis tegen Marienheem op de bosrand.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer