Staf en speelsters dames 1 Jolly Jumpers organiseerden een clinic voor sponsoren

Jolly Jumpers begint het seizoen goed met een sportieve en gezellige clinic voor haar sponsoren. Onder leiding van hoofdcoach Chris Stomp en Dames 1 hebben de gasten van Jolly Jumpers een (basketbal)gevoel gekregen, door en met de bal en in het basketbalveld lichte baloefeningen uit te voeren.

Na ontvangst, met koffie met krentenwegge ontvingen de gasten een introductie van de coach en de speelsters. De coach legde de visie van de club en prestatieve belangen uit met de basketbalvisie van de coach. O.a. werd er door de speelsters de ‘Duitse’ voorbereiding toegelicht, als voorbereiding op het nieuwe seizoen. De partners kregen zo een goed beeld van topsport in Tubbergen en dat een gedegen voorbereiding essentieel blijft!

Vervolgens begon het echte basketballen voor de gasten. Op het centercourt werd er een warming-up gehouden, passen en lay-up geleerd en een partijtje met en tegen de dames gespeeld. Tijdens de clinic was er ruimte genoeg voor de ‘time-out’, waarin een versnapering werd verzorgd door Marcant. Na de clinic werd er gezellig na geborreld en nagepraat over de clinic, door de aanwezigen. Het was voor alle aanwezigen een leuke en leerzame middag, welke komende seizoenen meer gestalte zal gaan krijgen en met heel erg veel plezier is uitgevoerd.

De Eredivisie start op 25 september. Jolly Jumpers speelt dan in Katwijk tegen de Grasshoppers. De wedstrijd is te volgen via de Livestream. De eerste thuiswedstrijd is op 9 oktober om 18:30 uur in Tubbergen, waar publiek weer welkom is.

Foto’s: ©Richard Steggink

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer