STEVO speelt 2-2 na een 0-2 voorsprong tegen DOS ’37

Na een 0-2 voorsprong bij rust in Vriezenveen, moest STEVO na 90 minuten een 2-2 gelijkspel toestaan aan DOS  ’37. Het bekerduel werd op het eind overschaduwd, naar het zich liet aanzien zware blessure voor Joes Masselink. De van uit de STEVO JO19 overgekomen jeugdspeler was juist bezig met een ijzersterk optreden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Het zou een grote aderlating zijn voor de selectie van trainer Otto Krabbe als de eerste vermoedens omtrent de blessure van Joes bewaarheid worden. Enkele uren na afloop kwam het bericht dat er in ieder geval geen breuken zijn geconstateerd bij de blessure. STEVO begon voortvarend aan het duel met de Vriezenveners en leidde bij rust verdiend met 0-2 door treffers van Thijs Beernink en Joes Masselink.
Na de thee tapte DOS ’37 uit een ander vaatje. STEVO kreeg zelf ook nog kansen maar het was nu DOS dat twee keer het net wist te vinden. Eerst uit een penalty en daarna uit een prachtige individuele actie. STEVO had hierna nog wel mogelijkheden om de winst naar zich toe trekken maar mede door het vroegtijdig affluiten door de blessure van Joes Masselink kwam het zover niet meer.
STEVO heeft drie keer gelijkgespeeld in het bekertoernooi. Wie zaterdag de wedstrijd SDC ’12 tegen Den Ham wint vergezelt DOS ’37 naar de volgende ronde. Bij een gelijkspel bekert STEVO verder.
Foto: STEVO
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer