Uitreiking Bondsonderscheidingsteken aan Pitcher Lindsey Meadows en catcher Dinet Oosting Tex Town Tigers.

Pitcher Lindsey Meadows en catcher Dinet Oosting hebben beiden 400 wedstrijden in de hoofdklasse gespeeld en afgelopen zaterdag 25 september heeft de heer Erik Eilering, voorzitter van de commissie van Toezicht van de KNBSB, aan beide speelsters de Bondsonderscheidingsteken uitgereikt. Dit gebeurde vlak voor aanvang van de tweede wedstrijd tegen Hoofddorp Pioneers, (12-2 en 7-0). Beide speelsters sloegen een home run. Eerder hebben Merel Oosterveld en Nadine Marinus deze onderscheiding ontvangen.

Voor het spelen van 500 wedstrijden in het 1e team van eenzelfde club hebben bij Tex Town Tigers de volgende speelsters een Bondsplaquette van de KNBSB ontvangen: Sonja Groeneveld, Monique ter Steege, Nadine Marinus en Merel Oosterveld.

Voor Dinet Oosting is het een dubbele mijlpaal: zij speelde a.s. zaterdag haar 100e wedstrijd voor Tex Town Tigers. Dinet startte bij Tex Town Tigers in 2010 en speelde dat jaar 91 wedstrijden in de hoofdklasse voor Tex Town Tigers en 9 wedstrijden met Tex Town Tigers in de Europacup 1.  Zij vervolgde haar carrière bij Olympia en heeft als speelster van het Nederlands Team aan 96 interlands deelgenomen. Zij ontving van Jan van der Molen een pen met inscriptie en een boek met haar speelgeschiedenis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer