Maarten Boom nieuwe hoofdcoach Jolly Jumpers VU20

Door omstandigheden was Jolly Jumpers opzoek naar een nieuwe hoofdcoach voor de dames van VU20. Na 3 seizoenen afwezigheid in de Eredivisie, sluiten ze dit jaar weer aan. In eerste instantie zou Maarten een ander team gaan coachen, maar om de club en VU20 verder te helpen heeft hij ervoor gekozen om deze uitdaging aan te gaan. Eerder heeft hij dit team al begeleid als assistent coach.

“Ik wil de speelsters graag laten groeien in hun basketbal skills en denk dan ook dat we menig team kunnen verrassen.” Het is een leuk en hecht team. De meesten zijn al jaren bij elkaar, jonge nieuwe speelsters, kunnen zich daarom optrekken aan het huidige niveau. “Erg mooi om te zien dat elke speelster altijd welkom is bij deze groep speelsters, met deze teamspirit zal het zeker helpen om goede resultaten te halen”, aldus trainer Maarten Boom.

De doelstelling dit seizoen is iedereen te laten groeien op individueel niveau en als team goede resultaten laten zien met zoveel mogelijk overwinningen. Jolly Jumpers wenst Maarten en de dames van VU20 heel veel plezier en succes dit seizoen!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer