FC Twente speelt met 1-1 gelijk tegen FC Groningen

FC Twente reisde vrijdagavond af naar FC Groningen. FC Groningen speelde een sterkte eerste en kwam ook al snel op voorsprong. Na 8 minuten wist Cyril Ngonge al de voorsprong op het scorebord te zetten. Verder kwam FC Groningen ook nog op 2-0 via Michael de Leeuw, maar deze werd afgekeurd door de scheidsrechter vanwege een overtreding vooraf.

De Leeuw was in de tweede helft wederom trefzeker. Echter werd nu de goal afgekeurd vanwege een handsbal. FC Twente kwam beter in de wedstrijd en het harde werken werd beloond. Vanwege miscommunicatie in de defensie van FC Groningen scoorde Ugalde. FC Twente bleef aandringen in de slotfase waarbij er nog enkele grote kansen waren voor de invallers Cleonise en Misidjan. Deze wisten echter niet te scoren waarbij het bij een gelijkspel van 1-1 bleef in de Euroborg.

Foto’s: Sportfoto-Oost.nl