Dynamo 2021-2022 volleybal

VV Dynamo houdt de 3 punten in Tubbergen

Nadat Dynamo Tubbergen vorig weekend geen punten mee naar huis nam, waren de dames deze week gebrand om te winnen. Om 16:30 begon de thuiswedstrijd tegen het tweede damesteam uit Zwolle. De eerste set speelde Dynamo wat afwachtend. Zwolle nam in het begin van de set de leiding. Vanaf 13-13 draaiden de rollen om en scoorde Dynamo veel ballen. Na een paar mooie serveseries eindigde de set in 25-20 voor de thuisploeg. In de tweede set was de voorsprong al snel voor Dynamo. Deze voorsprong van 2 a 3 punten hielden ze vast tot 20-18. Daarna maakte Zwolle het Dynamo wel erg lastig. Na de standen 21-21, 22-22 en 23-23 won Dynamo uiteindelijk de spannende set met 25-23.

De derde set verliep zoals Dynamo graag wilde. Al snel liep de voorsprong op tot 10 punten. Via de prima pass en goede variatie van de spelverdeelster konden de aanvallers veel ballen scoren. Nadat de aanvoerster bij de stand van 24-14 zei: Afmaken en ‘vot d’r met’, scoorde zij de laatste bal. Een mooie 3-0 overwinning waardoor Dynamo de punten in Tubbergen houdt.