STEVO met 3-2 onderuit tegen SC Bemmel

Stevo verloor zondag met 3-2 van SC Bemmel. De ploeg van trainer Otto Krabbe stond bij rust nog op een 1-2 voorsprong, maar wist deze de tweede helft niet te behouden.
STEVO speelde een behoorlijk eerste half uur, waardoor de ploeg van trainer Otto Krabbe de kleedkamer niet geheel onverdiend mocht opzoeken met een voorsprong. De tweede helft was STEVO onherkenbaar. De onnauwkeurigheid in de passsing brak STEVO lelijk op en SC Bemmel bleek wel degelijk te kunnen voetballen. Bemmel vond wel de vrije man, én het doel.
Het begon allemaal nog wel zo mooi voor STEVO. Binnen vier minuten lag de bal al in het net van het doel van SC Bemmel. Roy Wigger rondde goed af na een mooie actie van Daniel Wigger. STEVO bleef dreigend na de vroege 0-1 voorsprong en de meegereisde supporters zaten met een goed gevoel op de tribune. Na enkele goee kansen voor STEVO kwam er na een half uur spelen kentering in het spelbeeld. Bemmel werd dreigender en STEVO werd steeds onnauwkeuriger. De 1-1 kwam dan ook niet geheel onverwacht uit de lucht vallen. Luuk Oude Lansink voorkwam hierna ook nog eens een zekere achterstand. STEVO was volledig wakker geschud door Bemmel, rechtte de rug vlak voor rust. Eerst had Daniel Wigger pech, met zijn inzet op het doel van SC Bemmel, was Niels Wigger met het hoofd een halve minuut later wel succesvol. Dit door een afgemeten voorzet van Mauro Plegt. Met de 1-2 voorsprong was er de verwachting was dat STEVO na rust op de goede slotfase zou voortborduren, maar niets leek minder waar. Niets lukte, uitgezonderd enkele halve mogelijkheden. De vrije man werd zelden gevonden.
SC Bemmel zette vol druk, combineerde vlotjes en de gelijkmaker hing in de lucht. Die 2-2 bleef dan ook niet uit. Daar waar in de eerste helft de rug nog gerecht werd, was STEVO in het laatste half uur niet meer bij machte, op enkele plaagstootjes na, om SC Bemmel het vuur aan de schenen te leggen. Bemmel wilde de overwinning en die kreeg het ook. Terecht, op basis van de tweede helft. De aanhang uit Geesteren droop zichtbaar teleurgesteld af. Volgende week kunnen de spelers in de thuiswedstrijd tegen RKHVV weer aan de bak.