Belangrijk dubbel weekend biljarters BC Bousema

Na het verloren duel afgelopen weekend thuis tegen Cues&Darts/Xtreme (2-6) staat er voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema voor het komend weekend een dubbel op het programma. Zaterdag gaat het op bezoek bij Provinciegenoot A1 DPC/De Kuul in Apeldoorn en zondag ontvangt het thuis ‘t Hartje van Oosterhout.

Foto omslag: Jaap Gönning

Captain Ronny Hazewinkel: “Het zijn twee belangrijke wedstrijden. A1 DPC/De Kuul staat verrassend op een tweede plaats met slechts één verliespunt en ‘t Hartje van Oosterhout op een derde plaats met drie verliespunten. Zelf staan we met een grote groep teams met vier punten op een achtste plaats. Bij winst hebben we weer meer lucht maar bij verlies kunnen we zo op een degradatieplaats staan.”

“Collega Addy Wienk heeft enigszins voor een verrassende opstelling gezorgd, met op de tweede plek Michael Nilsson. Zelf speelt hij op plaats vier. Op één handhaaft hij Dave Christiani en op drie speelt de sterke Kay de Zwart die al zijn drie partijen tot nu heeft gewonnen”.

Maar ook captain Ton Roovers had een verrassing in petto. “Klopt. Niet Davy van Havere speelt op één, maar Ismail Yasin. Op twee speelt nu Martin Spoormans, op drie Harrie van de Ven en op vier Frank Martens”.

In Apeldoorn speelt Hazewinkel met Martin Horn, Johan Loncelle, Stefan Galla en Anno de Kleine. Voor zondag heeft hij een kleine wijziging aangebracht. Dan speelt Frans van Schaik op vier in plaats van Anno de Kleine. Gevraagd na een voorspelling. “Natuurlijk gaan we voor de volle 100 procent score na het verlies van vorige week, maar drie punten pakken tegen deze twee sterkte teams is ook een mooi resultaat”.

Zowel in Apeldoorn als in Lochem beginnen de eerste twee partijen om 13.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer