Dynamo 2021-2022 volleybal

Dynamo reist met lege handen terug naar Tubbergen

Na de thuisoverwinning van vorige week, stond er nu weer een uitwedstrijd op het programma voor Dynamo Tubbergen.  In Amsterdam mocht er worden aangetreden tegen Pharmafilter US D2.

Vanaf de eerste punten was het duidelijk dat het voor Dynamo een moeilijke wedstrijd zou gaan worden. Met veel fouten aan de kant van Dynamo en een goede service aan de kant van Pharmafilter US, ginggen de Tubbergers met een 9-3 achterstand de eerste time out in.

Ook na de eerste time out bleef Dynamo zelf weinig punten scoren, waardoor ze tussen de eerste en tweede time out zelf maartwee punten gescoord hadden. Bij de tweede time out aan de kant van Dynamo stond het 16-5 in het voordeel van Pharmafilter US. Een set om snel te vergeten voor Dynamo: Er werd verloren met 25-9.

De tweede set moest een stuk beter aan de kant van Dynamo en dit gebeurde ook. Voor het eerst deze wedstrijd stond Dynamo zelfs nog even voor met 10-11. De Tubbergers herstelden zich enigszins en kwamen meer in de wedstrijd. De set ging dan ook aardig gelijk op. Zowel Dynamo als Pharmafilter US had de kansen om de set naar zich toe te trekken. Uiteindelijk won Pharmafilter US de set met 25-21.

Om nog  kans te maken om de wedstrijd alsnog te winnen, moest Dynamo de derde set alles gaan geven. Maar al meteen vanaf het begin van de set liep het team tegen een achterstand aan. Pharmafilter US speelde goed, ze verdedigden veel waardoor het lastig was om te scoren. Aan de kant van Dynamo liep het niet zoals ze het graag zouden willen.De set werd door Pharmafilter US met 25-13 gewonnen.

Dynamo speelt volgende week 16 oktober om 16.30 uur een thuiswedstrijd in Tubbergen tegen WVC Volley uit Wierden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer