Zaalvoetballers Excelsior’31 weer met beide benen op de grond

Vrijdagavond incasseerde Excelsior’31 een nederlaag in de eerste divisie van het zaalvoetbal. De ploeg uit Rijssen verloor het thuisduel, na een 1-2 stand bij rust, met 1-4 van CFM/Transito.

In een niet al te hoogstaand duel had Excelsior’31 in de eerste helft het overwicht. Het kwam dan ook verdiend op voorsprong dankzij een doelpunt van Cor Pongers. Excelsior’31 liet na de marge te verdubbelen en kreeg vervolgens het deksel op de neus. De bezoekers uit Werkendam kregen welgeteld twee halve kansen, maar wisten deze wel om te zetten in een doelpunt, waardoor Excelsior’31 bij rust tegen een 1-2 achterstand keek.

Na de thee was het lange tijd spannend. Beide teams waren een aantal keren gevaarlijk voor het doel van de tegenstander, maar bij Excelsior’31 stond het vizier niet op scherp. CFM/Transito sloeg halverwege de tweede helft toe vanuit een counter. In de slotfase van de wedstrijd werd het na een overtalsituatie ook nog 1-4, tevens de eindstand.

Na drie thuiswedstrijden op rij wacht aanstaande vrijdag een uitduel voor Excelsior’31. De Rijssenaren gaan dan op bezoek bij ZVV Eindhoven. Het duel begint om 21:30 uur.

Excelsior’31 – CFM/Transito 1-4 (1-2)

6. 1-0 Cor Pongers
12. 1-1 Jim Daniels
14. 1-2 Martijn Lommers
32. 1-3 Martijn Lommers
38. 1-4 Fabian van Horssen