VV Manderveen neemt na rust afstand van Vosta

Zondagmiddag trad VV Manderveen aan tegen Vosta op Sportpark de Samenwerking. De ploeg uit Manderveen zou de tegenstander uit Enschede met een man meer ruim weten te verslaan. 

Na een eerste helft met een drietal afgekeurde doelpunten voor de thuisploeg en een bal op de lat voor Vosta, kreeg Manderveen een strafschop die benut werd door Thomas Steggink. Kort voor rust werd Vosta-speler Wiebe Nijkamp van het veld gestuurd nadat hij een doorgebroken speler neerhaalde.

Na de rust wist Manderveen een dusdanig overwicht te creëren dat resulteerde in eenrichtingsverkeer en een viertal doelpunten.  Thomas Steggink schoot een hoekschop van Kas Rikmanspoel binnen, promoveerde een bal op de paal van Jorn Heidkamp tot doelpunt en tikte een voorzet van Roy Huzink binnen. Laatstgenoemde zorgde tussendoor voor een doelpunt uit een lage voorzet. In de laatste minuut werd een immense kopkans nog om zeep geholpen door Joris Wesselink.Dit was voor de scheidsrechter voldoende om de wedstrijd te beëindigen.

Met een derde zege op rij en de maximale score is VV Manderveen de koploper in de 5e klasse en neemt Vosta met een punt de negende positie in.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer