Waterpoloheren OZ&PC herpakken zich na slordige start

De waterpoloheren van OZ&PC Oldenzaal hebben hun tweede competitiewedstrijd in de Landelijke Eerste Klasse met 9-12 gewonnen van Het Y Amsterdam.

OZ&PC kwam slecht uit de startblokken, wist de gecreëerde kansen niet af te maken en keek na de eerste periode tegen een 3-0 achterstand aan. Pas halverwege de tweede periode wist Mike van Puffelen voor het eerst de Amsterdamse keeper te passeren.

Door het harde werken in de verdediging en verschillende combinaties in de aanval te belonen met doelpunten, wist OZ&PC zich te herpakken in de wedstrijd. De Oldenzaalse ploeg maakte een 5-1 achterstand goed en begon de laatste periode met een 5-8 voorsprong. De Amsterdammers wisten in de slotfase nog terug te komen tot één doelpunt, maar verder lieten de Oldenzalers het niet komen.

Volgende week treden de heren van OZ&PC aan voor een thuiswedstrijd tegen VZV IJmuiden. Het eerste fluitsignaal klinkt om 19.00 uur in zwembad Vondersweijde.

Periode standen: 3-0, 2-3, 0-5, 4-4.

Doelpunten OZ&PC: Joey ten Doeschot (4), Maik Slot (3), Job Broekmate, Mike van Puffelen, Jan Wienk, Ton Wigger en Tim Lipper

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer