HHC–Spakenburg aangemerkt als risicowedstrijd, alleen voorverkoop

In verband met incidenten bij voorgaande uitwedstrijden, is het duel HHC Hardenberg-Spakenburg van aanstaande zaterdag aangemerkt als risicowedstrijd. De club SV Spakenburg heeft zich volledig gedistantieerd van het gedrag van deze groepering en heeft zelf ook maatregelen getroffen. Toch hebben de incidenten invloed op de kaartverkoop.

Om voorgaande redenen zijn de toegangskaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s gesloten.

De voorverkoop voor niet-leden is op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Deze zal plaatsvinden in de kantine. Leden en donateurs hebben op vertoon van de digitale ledenpas of fysieke donateurspas gratis toegang. Dit geldt ook voor andere bezoekers met geldige toegangspassen, zoals de bestuurspas en de OCH-pas.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer