STEVO boekt met 0-0 prima resultaat tegen De Bataven

STEVO heeft één punt overgehouden aan het treffen met De Bataven. De wedstrijd in Gelderland eindigde in een 0-0 brilstand.
Als de echte kansen worden opgeteld, dan had STEVO de overwinning moeten grijpen. Roy Wigger had daar in de eerste helft twee keer de mogelijkheid toe. Vrij voor de keeper, maar het genadeschot ontbrak deze middag. De Bataven hadden het meeste spelaandeel en waren negentig minuten lang dreigend tot aan de zestien meter. Maar daarmee is alles wel gezegd. Tot echte uitgespeelde kansen kwamen de Gelderlanders eigenlijk nooit. De verdediging van STEVO hield goed tegen en keeper Luuk Oude Lansink zag de ballen veelal hoog over het doel verdwijnen. In blessuretijd deed de Bataven met twee schoten nog een uiterste poging om de drie punten in huis te houden. Ook nu zag de STEVO-keeper de bal niet op zijn doel maar naast gaan. STEVO vond het prima zo en in een uitwedstrijd een punt mee naar huis nemen met een gehavend elftal is een uitstekend resultaat.