TVC ’28 verliest kansloos van RKHVV

TVC ‘28 speelde deze competitieronde een uitwedstrijd tegen RKHVV uit Huissen. TVC als huidige nummer twee tegen de nummer zes. TVC kon nog steeds niet beschikken over Okke Schepers, Mart Groothuis en Maarten oude Avenhuis.

Op sportpark “De Blauwenburcht” werd om 14.00 uur afgetrapt. Het was vanaf het begin RKHVV dat het initiatief pakte. Dit leidde in de veertiende minuut tot de 1-0, door een voorzet die vanaf links werd binnengeschoten. De 2-0 viel vlak voor rust. Ruud Hesselink werd verrast met een boogbal. TVC kwam in de eerste helft niet tot echt uitgespeelde kansen.

Met een paar omzettingen en Mick Schlepper die in de rust gebracht werd voor Niek Starink ging TVC op zoek naar de aansluiting. Maar na tien minuten in de tweede helft was het RKHVV dat opnieuw toesloeg. De spits kon makkelijk wegdraaien in het centrum en de 3-0 binnen schuiven. TVC had in de tweede helft wel een aantal mogelijkheden via Stefan Huiskes en Stef Roelofs. Laatst genoemde zag zijn schot op de lat uiteen spatten. Daartegen behoedde Ruud Hesselink TVC met een aantal goede reddingen voor een nog grotere nederlaag.

Zondag wacht voor TVC De Bataven. De wedstrijd in Tubbergen begint om 14.00 uur.