Jolly Jumpers U20 winnen bij HSV

De roodhemden begonnen niet scherp aan de wedstrijd en kregen al snel drie driepunters om de oren. Dit konden de Jolly Jumpers niet meer rechttrekken in het eerste kwart. In het tweede kwart herpakten de Jolly Jumpers zich aardig goed. Het ging dus gelijk op. Jolly Jumpers wisten het gat wat meer te dichten, maar de dames zochten de kleedkamer op met een tussenstand van 32-30 in het voordeel van HSV.

Toen beide teams de kleedkamer uitkwamen ging het gelijk op in het begin. Maar snel had Jolly Jumpers de knop omgezet en begonnen makkelijker te spelen, waardoor de roodhemden op een voorsprong kwamen voor het eerst in de wedstrijd. Maar HSV gaf nog niet op en vochten terug. Het 3e kwart eindigde in een 47-48 voorsprong voor Jolly Jumpers. In het 4e kwart ging Jolly Jumpers door met waar ze waren geëindigd. Zij bleven maar scoren en hadden een betere defense. HSV kreeg het moeilijk met scoren waardoor Jolly Jumpers de afstand groter maakte. De Tubbergse dames bleven dit voortzetten tot het einde van de wedstrijd, waardoor zij 2 punten meenamen naar Tubbergen met een 52-65 overwinning.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer