Manderveen speelt gelijk bij ’t Centrum in Enschede

Vandaag mochten de Manderveners aantreden tegen ’t Centrum uit Enschede. Vooraf de nummer 1 tegen de nummer 2 van de ranglijst. Het spelbeeld was al snel duidelijk. Manderveen probeerde waar mogelijk te voetballen. De tegenstander zocht vaak het randje op en soms erover. Na 30 minuten kwam Manderveen op een 0-1 voorsprong. Een goede aanval kwam uit eindelijk aan bij Kevin Huzink, hij tikte de bal goed binnen. Tot ieders verbazing keurde de Enschedese scheidsrechter hem af wegens buitenspel.

In de tweede helft kwam het Centrum dichter bij de goalie van Manderveen. Tot echt grote kansen leidde dit echter niet. Manderveen kwam niet verder dan een bal op de lat en een schot van Jorn net voor langs de tweede paal. Vlak voor tijd kwamen de Manderveners nog goed weg doordat een bal van de doellijn werd gehaald door rots in de branding vandaag Timo Paus. Uiteindelijk een terechte puntendeling. Volgende week reist Manderveen af naar hoogvlieger Bentelo.