Bestuur De Zweef dankbaar bij ALV: Trouwe leden en sponsoren houden club in de benen

Het bestuur van Voetbalvereniging De Zweef toonde zich dankbaar tijdens de ALV. Ondanks de het corona-seizoen heeft de club uit Nijverdal zich kunnen redden.

Volgens de vereniging komt dat op het conto van de trouwe leden en sponsoren. Iedereen is de club trouw gebleven in een voor iedere vereniging moeilijke tijd. Ook de bijdragen van het Rijk en regelingen via de KNVB hebben De Zweef stabiliteit geboden.

Nieuw in het bestuur

De vergadering koos Sandra Middelkamp nieuw in het bestuur. Zij volgt Romy van den Heuvel op, die na ruim vier jaar afscheid heeft genomen. . Voorzitter Richard Benneker sprak z’n blijdschap uit over deze benoeming. “In deze tijd is een bestuur zonder vrouwen eigenlijk ondenkbaar. Het komt ons als club ten goede.” De bestuursleden Helmut van Rhee en Melanie Tibbe werden beide herkozen.

Herinrichting clubgebouw

Tijdens de vergadering deelde voorzitter Benneker mee dat het bestuur bezig is met plannen voor de herinrichting van het clubgebouw. Nieuw is dat vanaf de komende nieuwjaarsreceptie (zondag 9 januari) de vereniging ook de mensen gaat huldigen die 65 en 70 jaar lid zijn. De afstand tussen 60 en 75 vond men te groot. Tot slot maakte het bestuur ruimte in de begroting om ieder jeugdelftal van een trainer te kunnen voorzien.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer