Vierpuntenwedstrijd in Oosterhout voor BC Bousema

Na enkele weken pauze staat er voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema de belangrijke wedstrijd in Oosterhout tegen Team Eekhoorn op het programma. Het verschil tussen beide teams is slechts twee punten, maar de thuisclub heeft een wedstrijd meer gespeeld.

Op de omslag: Stefan Galla – Foto door Jaap Gönning

“Dit wordt een soort vierpuntenwedstrijd voor ons”, aldus captain Ronny Hazewinkel. “Team Eekhoorn is een sterke ploeg en heeft de zeven wedstrijden in dezelfde samenstelling gespeeld. Met Frans van Kuijk als routinier op plek 1 en Peter en Kurt Ceulemans op de plekken twee en drie heeft collega Erik van Woerkom een sterk drietal tot zijn beschikking. Maar ook op plek vier is hij goed bezet. Met Jerry Hermans heeft hij een sterke troef op plek vier.”

Zelf speelt hij deze zondagmiddag met Johan Loncelle, Stefan Galla, Anno de Kleine en Frans van Schaik. “Op papier moeten we minimaal een punt kunnen halen, maar dan moet alles wel kloppen en moet de vorm er ook zijn”.

De wedstrijd in Oosterhout begint om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer