Gelijkspel voor zaalvoetballers Excelsior’31

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Sportclub Olympic. Excelsior’31 komt hiermee op vier punten in de eerste divisie en blijft hierdoor achtste staan op de ranglijst.

Excelsior’31 verzuimde al vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen, in een duel waarin beide teams vanuit een gesloten verdediging speelden. In een verder een tactische wedstrijd was het vervolgens de uitploeg die op een 0-1 voorsprong kwam. Dit zou tevens de ruststand zijn in Sporthal De Reggehal.

Na de thee drongen de Rijssenaren aan. Maar Excelsior’31 had moeite om grote kansen te creëren tegen een sterk verdedigend Sportclub Olympic. De bezoekers uit Westervoort kwamen er via de counter een aantal keren gevaarlijk uit, maar het was Jan Borghuis die namens Excelsior’31 vijf minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker op het scorebord zette. In de slotfase bleef het spannend, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand: 1-1.

Aankomende vrijdag speelt Excelsior’31 in Utrecht de uitwedstrijd tegen JCK/AISO.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer