Clemens Frielink erelid van VC Fleringen

Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering is Clemens Frielink benoemd als erelid van VC Fleringen. Clemens maakte sinds het jaar 2000 uit van het hoofdbestuur waarbij hij als jeugdcoördinator vele jaren gezicht van de jeugdafdeling was. Jaar in jaar uit zorgde hij er voor dat alle elftallen van leiders en trainers voorzien waren voorwaar geen gemakkelijke taak maar Clemens kreeg het ieder jaar weer voor elkaar. Ook de indeling van de elftallen viel onder zijn supervisie. Naast de jeugdafdeling was hij ook op vele andere fronten actief voor onze club. Zo organiseert hij al 25 jaar het wijkvoetbaltoernooi aan het eind van de competitie en ’s winters was het boonaaktoernooi al vele jaren zijn ding. Ook bij jubilea en voetbalwedstrijden van FC Twente en Heracles maakte hij steevast deel uit van de organisatie en ook bij alle voorkomende werkzaamheden konden we op hem rekenen. Daarom is het erelidmaatschap een meer dan verdiende bekroning voor al zijn verdiensten.

Ook hebben we afscheid genomen van Johan Koopman als bestuurslid. Johan heeft in 2 periodes maar liefst 27 jaar zitting gehad in het bestuur. Johan was verantwoordelijk voor het onderhoud van de accommodatie en de velden. Vele verbouwingen en nieuwbouw projecten zijn mede onder zijn bezielende leiding uitgevoerd met als hoogtepunt de complete herinrichting van de velden met een nieuw kunstgrasveld, beachvolleybalveld en jeu de boules banen. Alom wordt het sportpark ’t Reuvekamp nu gezien als een parel in zijn soort en dit is mede aan Johan te danken. Bij het 50-jarig jubileum is Johan al gehuldigd als erelid voor zijn vele verdiensten.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer