De Indoor Twente Cup in Wierden is terug

Dit jaar gaat het wel door: De vijfde editie van het grote speedsoccertoernooi in Wierden. Na drie edities in Enschede werd dit grote indoor kersttoernooi voor jeugdteams voor JO9 t/m JO17 teams in het seizoen 2019-2020 gespeeld bij Goodlife Sports in Wierden. Afgelopen jaar bleef de vijfde editie uit, maar dit jaar zal het grootste toernooi in Oost-Nederland weer doorgang vinden.

Dat veel jeugdteams weer zin hebben in een toernooi blijkt wel uit de 45 aanmeldingen die de eerste week al binnen zijn gekomen. Teams komen dit jaar weer uit verschillende provincies, blijkt uit aanmeldingen vanuit Meppel, Stadskanaal en zelfs Utrecht. Ook hebben meerdere Twentse verenigingen hun plekje op één van de speeldagen al veilig gesteld. Het toernooi, verdeeld over maar liefst acht speeldagen, vindt plaats in de kerstvakantie tussen maandag 27 december en vrijdag 7 januari. Ook dit jaar is er weer plek voor teams van de JO9 t/m de JO17 lichting en is er bij deze categorieën weer gekozen om een onderscheid te maken tussen een A-categorie (1e klasse en hoger) en een B-categorie (2e klasse of lager).

De speedsoccertoernooien worden weer gespeeld met vijf spelers (inclusief keeper). Aangezien het spelletje enorm intensief is, wordt er aangeraden om minimaal twee wisselspelers mee te nemen naar de toernooien.

Wil je met jouw team alvast zeker zijn van een plekje? Meld je dan snel aan via www.indoortwentecup.nl. Op deze website zijn ook de speeldagen en overige informatie te vinden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer