Nederland U19 komt naar Handbalschool Twente

Zondag 7 november organiseert HandbalSchool Twente in samenwerking met Nederland U19 een sportief handbal-evenement. Deze dag is voor zowel talenten van HST als voor handballers/handbalsters, trainers/trainsters, coaches en lieFebbers van deze mooie sport. Publiek* is de hele dag van harte welkom! Tijdens deze dag zal de dames-selectie van Nederland U19 een belangrijke rol spelen. Hierin spelen ook meiden die opgeleid zijn door Twentse clubs en HandbalSchool Twente. Pipy Wolfs, Lynn Kuipers, Rianne van Rijnsoever, Lynn Holtman en Lizz Olde Bolhaar zullen deelnemen aan dit sportieve evenement.

Programma:
10.30 tot 12.30 uur • Training Nederland U19 onder leiding van Ricardo Clarijs.
13.30 tot 15.00 uur • Clinic voor onze HST talenten onder leiding van Nederland U19 en Ricardo Clarijs.
16.00 uur • Wedstrijd Top Team Twente – Nederland U19.

Top Team Twente is een samengesteld team handbalsters van verschillende Twentse verenigingen. De entree kosten voor de wedstrijd zijn € 4,00 vanaf 16 jaar en ouder, er kan alleen per pin betaald worden. Jongeren tot 16 jaar kunnen gratis naar binnen. De zaal is vanaf 15.00 uur open voor publiek*.

* Voor het bezoeken van dit evenement is een corona-toegangsbewijs nodig. Dit bewijs laat je zien, in je CoronaCheck app via; een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Indien je niet in bezit bent van een smartphone volstaat een officiële coronapas op papier ook. Zien we je op 7 november in de IISPA? HandbalSchool Twente Kijkt er erg naar uit!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer