Rick Keus nieuwe hoofdtrainer van Amicitia

Korfbalvereniging Amicitia heeft per direct Rick Keus aangesteld als hoofdtrainer. Doordat Patrick Hage zijn functie als hoofdtrainer niet meer kon combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden is besloten om deze samenwerking te beëindigen. De club en spelers hebben in Rick Keus een meer dan waardige opvolger gevonden. Hij was reeds actief als trainer/coach van het tweede team. Het vertrouwen van de club en de spelersgroep is er, waardoor partijen snel tot overeenstemming zijn gekomen.

Voor het tweede team wordt de komende periode gezocht naar een passende en duurzame oplossing. Vooralsnog zal Jan Nijkamp de honneurs waarnemen. Nijkamp is een bekende binnen de club en heeft ook meerdere jaren ervaring als korfbaltrainer.

Alle betrokkenen zijn blij met de aanstelling van Rick Keus als hoofdtrainer en beiden zijn van mening dat met deze aanstelling een goede stap is gezet om het korfbal op goed niveau voor de korte en lange termijn te waarborgen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer