Rob Hoekschop – Op weg naar de toekomst

Het langverwachte vervolg in de Rob Hoekschop-serie is er! Ook in dit boek laat Rick Ardesch de lezer niet alleen kennismaken met het amateurvoetbal, van het lokale veld tot aan Qatar, maar geeft hij ook zijn unieke visie op de toekomst van het amateurvoetbal. Informatieve stukken worden hierbij afgewisseld met spannende wedstrijden, met hier en daar een snufje nostalgie over dat mooie spel van ‘vroeger’. Dit sport- en spelboek wordt vanaf vrijdag 8 oktober uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

‘Rob Hoekschop – Op weg naar de toekomst’ laat ons via Rob Hoekschop en zijn gezin zien wat de toekomst allemaal in petto heeft, na zijn leven als amateurvoetballer. Het verhaal geeft ervaringen binnen het amateurvoetbal, van lokale clubs tot aan Qatar en geeft ook, op weloverwogen wijze, een visie over de toekomst van het amateurvoetbal en het voetbal in het algemeen. Hoe ziet de toekomst van hem, zijn gezin en het voetbal eruit? Laat je verrassen op deze bijzondere reis, op weg naar de toekomst!

Over de auteur

Rick Ardesch (1974) woont samen met zijn vrouw, zoon en dochter in Enschede. Hij is docent in het speciaal onderwijs en tevens eigenaar van www.studentquest.nl, waar hij jongeren helpt met vragen over beroepen. Tevens is hij groepsbeheerder van het ‘Ministerie van Liefde en Waardering’ op LinkedIn en Facebook, waar hij aandacht vraagt voor het positieve nieuws in de wereld. Tevens is hij bezig met de Rob Hoekschop column op Facebook, waar hij interviews met regionale voetbalamateurs weergeeft. Zijn grootste passies zijn voetbal en schrijven. Hij heeft naast dit boek al drie boeken geschreven. Het Ministerie van Liefde en Waardering: ‘If you can’t see the sun, be the sun!’ (Gedichtenbundel uit 2017) en ‘Rob Hoekschop De biografie van een voetbalamateur.’ Deze verscheen in 2019 en werd bekroond met BoekGoud in de categorie sport en spel. ‘Balkunstenaars’ verscheen in 2020 en hierin staan de gebundelde columns van voormalige giganten uit het Twentse amateurvoetbal.

Boekgegevens

Titel: Rob Hoekschop – Op weg naar de toekomst

Auteur: Rick Ardesch

Verschijningsdatum: 08-10-2021

Aantal pagina’s: 64

ISBN: 9789464318548

Geïllustreerd: Nee

Verkoopprijs: 15,99 euro

Uitvoering: Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer