TVC ’28 speelt gelijk tegen Rohda Raalte

Na een flitsende competitiestart stond voor TVC ’28 vandaag het volgende affiche op het programma, thuis tegen Rohda Raalte. Net als TVC ‘28 had Rohda zes punten uit twee wedstrijden, wat een mooie wedstrijd belofode.

Foto omslag: Paul Snijders

Op een heerlijke zonnige zondagmiddag werd er afgetrapt door Rohda Raalte. In de tweede minuut was de eerste kans voor TVC, welke hoog over werd geschoten. Na een kwartier spelen had Rohda Raalte haar eerste kans ook te pakken. Dit schot op doel werd geblokt. Na een kwart spelen kwam TVC komt door over links. Via een afvallende bal schoot Wessel Hofste de Tubbergers op 1-0. Tien minuten voor tijd dacht Stef Roelofs de 2-0 te maken, maar zijn schot spatte uiteen op de lat. Vlak voor rust werd een doelpunt van TVC afgekeurd wegens buitenspel. In de laatste minuut schoot een speler van Rohda Raalte nog op goal. Ruud Hesselink had moeite met dit schot en kon hem alleen maar keren, in de rebound schiet Rohda Raalte de gelijkmaker binnen.

Een flitsende hervatting resulteerde in een schot van Niek Staarink, maar zijn inzet bleek niet hard genoeg en gemakkelijk te pakken. Drie minuten na rust was het Rohda Raalte dat op 1-2 wist te komen. Na maar twee minuten op achterstand te hebben gestaan was het Stefan Huiskes van twintig meter op doel durfde te schieten: 2-2. Na een kleine 70 minuten te hebben gevoetbald, kwam Rohda Raalte eruit via een counter. Ruud Hesselink kwam uit zijn doel en veroorzaakte een penalty. Hij maakte zijn fout goed en keerde de slap ingeschoten penalty. Hier en daar was er nog een enkele kans voor TVC, maar de eindstand zou 2-2 blijven.

Volgende week staat er voor TVC een verre uitwedstrijd op het programma tegen RKHVV. Er wordt om 14.00 uur afgetrapt in Huissen

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer