Dynamo 2021-2022 volleybal

Volleybaldames Dynamo verslaan WVC Volley met 3-0

Na vorige week was Dynamo gebrand om punten te pakken. Dynamo startte sterk met een goede serve en een steady pass. Noor Bomhof kon het spel mooi verdelen en WVC Volley had weinig kans in de verdediging. WVC Volley kon redelijk meekomen maar in ‘the big points’ was Dynamo sterker en maakte de set af met 25-17.

De tweede set bracht WVC Volley ook een sterke serve en kreeg Dynamo het iets moeilijker. Dynamo liep de gehele set gelijk op en hebben het spannend gemaakt. Een mooie verdediging van Anouk Boerrigter op een cruciaal moment en toen kon Dynamo de set pakken met 25-22.

De derde set bleef Dynamo scherp en pakte de punten. Alles kwam langs: kill block van Eva Schuurman, goede pass en direct daarna een scorende aanval van Lieke Mensink, snelle setjes van Noor Bomhof en serve reeksen van meerdere speelsters. Dynamo dik met 25-10. Weer een mooie 3-0 overwinning thuis voor de dames uit Tubbergen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer