Webton ontvangt koploper Dynamo uit Apeldoorn

Aanstaande zaterdag ontvangt Webton Dynamo. De ploeg uit Apeldoorn is momenteel koploper in de Topdivisie.

Dynamo team met een mix van jonge talenten en ervaren rotten met eredivisie-ervaring. Een goede graadmeter voor de lange mannen van trainer Rinke Olthof.

Voor Webton waren de resultaten de afgelopen weken wisselend, maar er viel een stijgende lijn te bespeuren. Nu iedereen zo langzamerhand weer fit is en er geen ernstige blessures meer spelen, moet er een goede pot volleybal afgeleverd kunnen worden.

De Nevobo doet in haar wekelijkse programma een voorspelling van 2-3. Uiteraard denkt men daar in Hengelo anders over. De wedstrijd op Veldwijk begint zaterdag om 19.00 uur. Zoals altijd is de toegang gratis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer