Jolly Jumpers

Jolly Jumpers verliest in Landsmeer

De ploeg uit Tubbergen kwam na een regenachtige reis aan in Noord Holland waar het voor de derde keer in 7 dagen mocht aantreden voor een wedstrijd in de WBL.

De wedstrijd begon goed voor de thuisploeg met een 20-4 voorspong. Jumpers wist geen antwoord te geven op het snelle spel van Lions. Ondanks een mooi blok van Jade Brughuis eindigt Q1 in 22-8. Een rommelig kwart, waarin er niet gespeeld werd als team.

Vlak voor rust begon Jumpers in de wedstrijd te komen, met simpele lay-ups en goed 1 tegen 1 spel weten ze te klimmen naar 23 punten. Er werd meer gecreeërd in de aanval en dat uitte zich in mooie scores. Ruststand 44-26

Na motiverende woorden van ass- ehh hoofdcoach Chris(!) in de kleedkamer startte de tweede helft met een steal, score, nog een steal en wéér een score voor Jolly waarna Lions in een time-out vlucht (44-30). Door agressief spel van de ploeg komt Jolly terug in de wedstrijd. Q3 wordt verloren met 18-15. Het vierde kwart wordt er 25-20 gespeeld en dit eindigt dan in de winst voor Landsmeer. Een wedstrijd met verschillende gezichten, waarin het gaat om de verdediging. Eindstand 87-61.

Daar waar de wedstrijd minder begon voor de dames uit Tubbergen hebben ze veel goedgemaakt gedurende de wedstrijd. Aanstaand weekend heeft het team een weekend vrij, dat geeft twee weken de tijd om te werken aan de verdediging.

De volgende thuiswedstrijd van Dames 1 is op zaterdag 20 november om 18:45 uur tegen Grasshoppers uit Katwijk.