Dynamo 2021-2022 volleybal

Dynamo Tubbergen – Veracles

Afgelopen zaterdag reisde Veracles af uit het verre noorden naar het mooie Twente, voor de wedstrijd tegen Dynamo Tubbergen. Veracles startte met een sterke serve en bouwde een voorsprong op van 6-1. Dynamo had de gehele set moeite om bij te komen en verloor hierdoor deze set met 15-25.

De 2e set was het Dynamo die een voorsprong opbouwde doormiddel van een strakke service en een sterke aanval van Marije Veldhuis. Dynamo liep de gehele set aan kop tot aan de big points. Veracles kwam terug met een sterk blok en de stand werd 22-22. Helaas gingen de laatste punten naar Veracles en eindigde de set met 25-27.

Na de teleurstelling van de 2e set wist Dynamo het niveau niet meer te halen. Er werden veel fouten gemaakt aan de kant van Dynamo en Veracles wist hier goed op in te spelen. Er werd doormiddel van een sterke aanval en een goed blok en flinke voorsprong opgebouwd door Veracles. Dynamo had hier moeite mee en Veracles trok aan het langste eind. De set eindigde met een terechte 12-25.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer